De vrouw als product

Gisteravond zag ik een documentaire over hoe Terre des Hommes pedofielen op het net lokt met een virtueel Filipijns meisje genaamd Sweety......
Het is te gek voor woorden dat ,zodra zij een seconde on line is,dat er dan meer dan honderd viezeriken haar weten te vinden en haar oneerbare voorstellen doen. Als een product in een winkel, klaar om verkocht te worden aan de hoogste bieder. Zoveel mannen die achter de P.C. zitten om de eigen seksuele behoefte te bevredigen. En in alle anonimiteit op zoek gaan naar seks, c.q. een levend wezen met gevoel, emoties,ouders,broertjes en zusjes.....
Dat is toch raar? Doet dat  kind er dan ,op dat moment, niet toe ? Het komt blijkbaar niet in hun op dat het kind misschien gedwongen wordt ,dat het kind zelf misbruikt is en niet anders weet, dat het kind die dag geen geld voor eten heeft en het op deze manier probeert te verdienen.
Ik vraag mij dan wel eens af wat er bij zo,n man in z,n hoofd omgaat : " Ik heb nu zin in seks en dat meisje op het scherm is nu even niet belangrijk." " Ik heb nu zin  in seks en het gevoel van het kind ergens in een of ander vies kamertje achterin een bordeel is niet belangrijk " Ik heb nu zin in seks, ik trek de eerstvolgende vrouw van de fiets en verkracht haar.
Pak een zakdoek en help jezelf! En als je het dan toch niet kan laten koop een plastic pop online!! Kan je die zelf lekker opblazen en ook weer schoonmaken!
Jouw hoogtepunt van tien seconden zorgt er voor dat het kind of vrouw met een levenslang trauma opgezadeld blijft........
"Ik kan me er zo kwaad om maken! Afschuwelijk!
Wat mij betreft is seks iets wat overschat wordt door blijkbaar veel mannen. De behoefte aan seks is gelijk aan de vrouw en het kind geworden. Deze mannen kunnen dat niet meer loskoppelen. Het is een product.
De vrouw is tot een product gedevalueerd....Seks is te koop, dus ook de vrouw en het meisje. Dat alles ervoor moet wijken betekend dus ook het welbevinden van vrouwen en kinderen. De maatschappij lijkt eraan gewend te zijn geraakt. Waar je ook kijkt. Welke krant je ook openslaat. Kinderen en vrouwen worden verkracht en misbruikt.
Ik heb ergens gelezen en gehoord dat misbruik en verkrachtingen allerlei redenen hebben:  Macht, onmacht, ongeremdheid, behoefte, onzekerheid, a-socialiteit, etc. Soms heb ik het gevoel dat die redenen het misbruik goed moeten maken, dat we met z'n allen medelijden met die mannen moeten hebben.....
Jongens! Hallo! : " Voor misbruik en verkrachting is geen reden! Nooit niet! Met wat voor legitieme reden je ook komt . Je blijft met je tengels van vrouwen en kinderen af!"
Maar nee hoor, kerels zijn zo zielig, ze kunnen er niets aan doen. Stakkers zijn het. Het is nu eenmaal zo..... Ze hebben gewoon meer behoefte aan seks. Een vrijbrief! Grijpen wat je grijpen kan, kosten wat kost!
Misbruik en verkrachtingen zijn een walgelijke manier om aan je trekken te komen zonder te denken aan het welbevinden van de ander. Maar het is van alle tijden hoor ik mannen zeggen. Van alle tijden. Alsof dat het goed maakt. Alsof dat betekend dat misbruik normaal is en niet te stoppen is. Voor mij is het onvoorstelbaar dat het juist nu in 2013 nog steeds gebeurd.
We zijn als mens geĆ«valueerd, wijzer geworden, we worden geacht van onze fouten te leren, tenminste.... Maar nog steeds, net als honderden jaren geleden, is seks een product en dus ook de mens, het kind, de vrouw. Misbruik moet een keer stoppen! Dat product? Dat wil ik niet zijn. Ik ben meer dan dat. Ik ben meer waard dan dat! Net als alle vrouwen en kinderen met mij. Veel meer waard dan een product!